Respons från våra resenärer


"Mina besvär har blivit en klar förbättring under resan. Det känns fantastiskt att få vara med på denna resa mot ett helt unikt sätt att lindra kroppens besvär och jag lovar att jag ska köra mer Tempus Qi framöver."

 

"I det stora hela en fantastisk resa för både kropp och själ."

 

"Lagom med behandling och träning i två dagar i rad för att sedan ha en ledig dag emellan för vila. Jag är mycket rakare i ryggen nu än innan resan, kul med före och efterbilder. Under resan har jag lärt känna min kropp och mina problemområden så nu kan jag anpassa Tempus Qi-träningen utefter hur kroppen ser ut dag för dag."

"Efter denna veckan känner jag att jag har mer energi, är rörligare och ledigare i kroppen. Önskar er all lycka och framgång med denna angelägna och hjälpsamma metod, kan varmt rekommendera vidare."

 

"Hela teamet är otroligt proffsiga med stort kundfokus."

 

"Under denna resan har mina besvär tveklöst lindrats. En resa långt över mina förväntningar, härliga människor, enastående och kunniga Corrigasterapeuter. Kan inte beskrivas måste upplevas."

 

 

 

Varje kväll samlades hela gänget för att äta en trerätters middag

Vi har ätit fantastisk god mat denna veckan. Vi startade varje morgonen med en stor frukostbuffé. På lunchen har vi fått välja på två olika rätter och på kvällen har vi avslutat med en trerätters middag.