Grekland


Är du intresserad av att få din kropp i balans och bli kvitt spänningar, smärtor och andra långvariga obehag samtidigt som du kan koppla av i fantastiska miljöer, njuta av god mat och dryck?

I så fall är våra behandlingsresor definitivt något för dig. På dessa resor jobbar vi intensivt med Tempus Qi och Corrigas. Behandlingsresorna är särskilt effektiva när det gäller att få loss väldigt svåra låsningar inne i kroppen som kräver många behandlingstillfällen under en kort tidsperiod. Många av våra resenärer har blivit hjälpta på just detta sätt och ges även övningar samt detaljerade instruktioner för hur det nya tillståndet av balans och hälsa kan upprätthållas även i en stressfylld vardag på hemmaplan.


Vad ingår?

Boende på 4-stjärniga hotellet Mastichari Bay Hotel på Kos i Grekland. Mat och flygbiljett ingår. Du får även behandlingar, Tempus Qi-träning och självbehandlingskurs. Det som inte ingår i reseavgiften är dryck, utflykt samt egen reseförsäkring.

Pris

22 500 kronor per person.

 

När åker vi?

Nästa resa beräknas genomföras hösten 2018. 

Vår resa dag för dag

Så här kan en vecka med behandlingar, träning och aktiviteter se ut på våra behandlingsresor. Läs mer här.

Respons från våra tidigare resenärer

"Lagom med behandling och träning i två dagar i rad för att sedan ha en ledig dag emellan för vila. Jag är mycket rakare i ryggen nu än innan resan, kul med före och efterbilder. Under resan har jag lärt känna min kropp och mina problemområden så nu kan jag anpassa Tempus Qi-träningen utefter hur kroppen ser ut dag för dag."

"Efter denna veckan känner jag att jag har mer energi, är rörligare och ledigare i kroppen. Önskar er all lycka och framgång med denna angelägna och hjälpsamma metod, kan varmt rekommendera vidare."

"Hela teamet är otroligt proffsiga med stort kundfokus."

"Mina besvär har blivit en klar förbättring under resan. Det känns fantastiskt att få vara med på denna resa mot ett helt unikt sätt att lindra kroppens besvär."
 
"En fantastisk resa för både kropp och själ."
 
"Under denna resan har mina besvär tveklöst lindrats. En resa långt över mina förväntningar, härliga människor, enastående och kunniga Corrigasterapeuter. Kan inte beskrivas måste upplevas."