Intervju & ett cykeläventyr


Malin berättar om första kontakten med Whiola och om sin första behandlingsresa till Kroatien

Jag har alltid haft ont i axlar och rygg och att gå till en massör eller kotknäckare stup i kvarten hade ingen långvarig effekt på mig. Sen vände det. Jag kom i kontakt med Whiola via min goda vän och väldigt duktiga Corrigasterapeut Sandra. Hon introducerade mig för en behandlingsform utöver det vanliga. En behandlingsform som gick in på djupet och gjorde min kropp som ny igen.
Det onda i ryggen skulle snart vara ett minne blott.
Jag fick en rak och fin hållning och det kändes som jag kunde springa ett maraton, så lätt blev jag.

Jag fick även erbjudandet att vara med på deras Tempus-Qi träningar en gång i veckan i fyra veckor. Självklart gick jag dit, det skulle ju göra min kropp ännu starkare och bättre på alla vis.
Och det fungerade!

Den overkligt pedagogiska Tempus-Qi instruktören Marcus fick igång alla deltagare och plötsligt ligger vi alla på golvet och krälar och skrattar högt. Vilka bra övningar – detta vill jag ha mer av.

Behandlingsresan till Kroatien

Kul! En hel vecka där jag ska få behandlingar, grym träning och sol! I hotellets svit har de gjort iordning så vi ska få vara ute på den soliga balkongen. 1,5-2 timmars Corrigasbehandling med havets brus i bakgrunden – kan det bli bättre? Tvek.

Tempus-Qi träning på hotellets högsta topp, terrassen! Jag får lätt svindel av höga höjder så jag tittade upp på de majestätiska bergen istället.
Otroligt fint, absolut den bästa platsen hittills som jag tränat på!

Veckan har varit väldigt intensiv med träning och behandlingar så det har gått väldigt fort, trotts mycket fritid till att läsa och strosa runt på strandpromenaden och äta jordgubbar.

Behandlingsresan till Kroatien kan jag varmt rekommendera. Det intensiva schemat med behandlingar och träning i princip varje dag passar både de som har väldiga problem med kroppen men också de som vill underhålla kroppen, som jag. Att få sol, bad, öl på stranden och god mat mellan träningarna skadar verkligen inte! Här njuter man till 110%.

Adios!


 

Vi var ute på en cykeltur till grannbyn

Det går inte alltid som planerat, så det var tur att vi hade vår handyman Kenneth som fick komma till undsättning då en av cyklarna fick punktering på vägen hem. Vi andra hittade ett ställe att vila på samtidigt som Kenneth försökte lappa ihop den stackars cykeln, dock slutade cykelns äventyr illa då vi var tvungna att överge den. Tina blev nöjd iallafall som fick en skön hemresa på pakethållaren!