Första dagen på behandlingsresan i Kroatien


Denise Björkman berättar om sina förväntningar på resan

Äntligen så åker vi! Den där känslan när det pirrar i magen och man börjar få resfeber, förväntningarna är höga och tankarna är många. Kan vi göra denna resa till en lika bra eller bättre resa än de två innan jag åkte på?

Snart sitter man nere på terrassen och nästan kan stoppa ner handen i vattnet från bordet. Bergen höjer sig bakom staden och vågorna rullar in, något av de mest majestätiska vyerna man kan ha.

Det känns underbart att ha en hel vecka framför sig med behandlingar och träningar. Ett steg närmre att bli bättre i kroppen, mer funktion och mindre smärta. Det kan bli så fantastisk att jag kanske kan ut och springa som jag kunde på förra resan då vi fick en intensiv vecka med Corrigasbehandlingar och Tempus Qi-träning.

Sen får man ju inte glömma den fantastiska maten, söta jordgubbar och den spännande gruppen man skall lära känna.

Vilka är det som åker med? Vad är det för intressanta personer som man skall spendera veckan med. Jag tvivlar inte på att det är en toppen grupp och att vi kommer skratta mycket. Det är helt fantastiskt hur en grupp av människor som inte känner varandra kan bli så tajta på kort tid. Många band som knyts och som hålls kvar efter resan.

Detta kommer bli ett minne för livet och ett guldkorn som kommer förgylla mina dagar framöver.

//Denise

Fakta om hotellet

Marco Polo är ett 4-stjärnigt familjedrivet boutiquehotell som ligger i den lilla byn Gradac på Makarska-rivieran i Adriatiska havet. Hotellet med sin smakfulla och gedigna inredning ger en inbjudande känsla och varm atmosfär. Den personliga touchen har gett hotellet många priser och utmärkelser, bland annat Kroatiens bästa boutiquehotell av Kroatiska Turistrådet 2008, HolidayCheck Selection 2013, Top 10 Best Hotels av Tomas Cook Group 2014 och Traveller’s choice awards av TripAdvisor 2015.

Hotellet med restaurang

Restaurangen längs med stranden

Fantastisk vy från takterrassen

Vy från uteserveringen

Badstrand

Marco Polo hotellet

Frukostbuffé

Uteserveringen

Lobby

Poolen med sköna solstolar