Behandlingsresa i Värmlands natursköna miljö


Nu har vi kommit hem från vår premiärresa i Värmlands natursköna miljö. Under tre dagar har våra kunder fått ta del av intensiv Corrigasbehandling, individuell Tempus Qi-träning och guidning till en bättre fungerande kropp. Våra behandlingsresor är särskilt effektiva när det gäller att få loss svåra låsningar långt inne i kroppen.

 

Vårt arbete går ut på att justera kroppens mekanik, att få kroppen att komma i balans och eftersom alla människor är olika så utgår vi alltid från personens unika inlåsningsmönster. Vi eftersträvar alltid att få leder och muskler att komma tillbaka till sitt ursprungsläge så att både nervflöde och cirkulation inte störs av komprimerade muskler och leder. Varje deltagare fick under helgen individanpassade instruktioner för hur man med bl.a. Tempus Qi-rörelser skall kunna upprätthålla en god hälsa och självklart sedan även jobba vidare mot ännu bättre resultat.

Whiolateamet

Halva gänget utanför bygdegården som vi tränade Tempus Qi i, bygdegården ligger 2 km från huset

Terapeuterna Annica, Tina och Sandra

Här bodde vi

Vi fick passera en fårhage för att komma till bygdegården

Det blev många härliga promenader

Aktiviteter

På kvällarna anordnades det aktiviteter så som lerduveskytte som var väldigt uppskattat. Vi spelade även kubb och badade badtunna.  

Våra två nya Corrigasterapeuter

Vi på Whiola vill även välkomna våra nycertifierade och alldeles fantastiska Corrigasterapeuter Annica och Tina som fr.o.m. efter semestern kommer att jobba hos oss en dag i veckan var. 

Annica och Tina