Behandlingar i sviten


Corrigasbehandlingarna sker på hotellets fantastiska svit på 2:a våning.

Här står vi alla fem terapeuter och behandlar samtidigt som vi hör vågornas brus och har en härlig utsikt över havet. Detta är en helt underbar arbetsmiljö denna veckan. Kunderna får 1,5-2 timmars behandling per dag med en hel dags vila emellan för aktiviteter.

Här uppe på terrassen justerar vi kroppens mekanik. Vårt arbete går ut på att få kroppens mekanik att komma i balans och eftersom alla människor är olika så utgår vi alltid från personens unika inlåsningsmönster. Vi eftersträvar alltid att få leder och muskler att komma tillbaks till sitt ursprungsläge så att både nervflödet och cirkulationen inte störs av komprimerade muskler och leder.

Utöver vanliga före- och efterbilder på våra kunder tar vi även denna veckan med oss vår värmekamera för att kunna visa förändringar som sker i kroppens flöde och cirkulation. Korten tas innan och efter behandlingarna för att kunna jämföra resultaten.

 

Vill du veta mer om våra Corrigasbehandlingar? Klicka här

Så här kan en värmebild se ut

Whiolateamet

Den fina och soliga behandlingsbalkongen


 

Tina och Annica reflekterar

Våra otroligt begåvade och engagerade medarbetare Tina och Annica är inne på sluttampen av sin Corrigasutbildning. Efter att ha teoretiskt fått lära sig det mesta om anatomi ska de nu få utöva sina kunskaper i det praktiska lärande. Den intensiva veckan i Kroatien med behandlingar och träning kommer att göra deras kunskaper kompletta.

Tina

"Mina förväntningar på denna veckan är att få utrymme för att utöva mina kunskaper fullt ut. Jag tycker det är otroligt roligt att få hjälpa människor och att se deras resa från att komma till oss för hjälp med deras kropp till att bli mycket bättre. Jag vill kunna påverka på alla sätt det går för att min kund ska må bättre i sin kropp och kunna fungera. Att kunna ta tillfället att sola och behandla samtidigt är ju inte fy skam det heller!"

 

Annica

"Denna veckan hoppas jag få så mycket kunskap så jag spricker, jag vill lära mig så mycket som det bara går. Jag tycker att behandlingsformen Corrigas och Tempus-Qi träningen är ett steg i rätt riktning för att människor med kroppsliga problem ska få rätt sorts behandling. Alla kroppar är unika och därför måste även behandlingen och träningen vara anpassad efter deras specifika behov. Detta är otroligt inspirerande och tilltalande för mig och jag älskar att få möjligheten till att göra en människas vardag lite enklare."