Kroatien


Är du intresserad av att få din kropp i balans och bli kvitt spänningar, smärtor och andra långvariga obehag samtidigt som du kan koppla av i fantastiska miljöer, njuta av god mat och dryck?

I så fall är våra behandlingsresor definitivt något för dig. På dessa resor jobbar vi intensivt med Tempus Qi och Corrigas. Behandlingsresorna är särskilt effektiva när det gäller att få loss väldigt svåra låsningar inne i kroppen som kräver många behandlingstillfällen under en kort tidsperiod. Många av våra resenärer har blivit hjälpta på just detta sätt och ges även övningar samt detaljerade instruktioner för hur det nya tillståndet av balans och hälsa kan upprätthållas även i en stressfylld vardag på hemmaplan.


Vad ingår?

Boende på 4-stjärniga hotellet Marco Polo i Kroatien, närmare bestämt i Gradac vid Adriatiska havet (Gradac ligger mellan Split och Dubrovnik). Mat och flygbiljett ingår. Du får även behandlingar, Tempus Qi-träning och självbehandlingskurs till ett värde av 10 800kr. Det som inte ingår i reseavgiften är dryck, utflykt samt egen reseförsäkring.

 

Pris

15 000 kronor per person.

 

När åker vi?

Nästkommande resa är planerad till våren 2018.

 

Vår resa dag för dag

Så här kan en vecka med behandlingar, träning och aktiviteter se ut på vår behandlingsresa till Kroatien. Läs mer här