Företag


Behandling på arbetsplatsen

Vill ni öka hälsan på er arbetsplats?

En stor del av de besvär som uppstår hos många beror på ett stillasittande och monotont arbete. Vi har många års erfarenhet av att behandla personal på olika slags arbetsplatser. Vi ser hur just ditt arbete påverkar din muskulatur och anpassar behandlingen efter dina specifika behov.

Vi använder oss utav behandlingsformen Corrigas. Corrigas är en effektiv behandlingsmetod som syftar till att få muskler och skelett i balans. Behandlingarna motverkar besvär som nackspärr, onda axlar, trött rygg, ledbesvär, musarm och huvudvärk. Behandlingen är avslappnande och passar alla eftersom den även verkar förebyggande mot stress och framtida besvär.

 

Praktiskt

Corrigasterapeuten från Whiola ansvarar för massagebänk. Det enda ni behöver stå för är ett rum på er arbetsplats som används tillfälligt vid behandling. Det finns dessutom möjlighet för anställda att besöka vår mottagning som ligger på Majorsgatan 8.

 

Pris

Corrigasbehandling, 45 min; 600 kr + moms/person

Föreläsning på ert företag

Vi erbjuder även föreläsningar till företag med fokus på hur man kan förebygga arbetsrelaterade besvär. Vad kan ni göra på er arbetsplats för en friskare personal? Vad kan man själv göra och tänka på för att undvika framtida besvär? Våra föreläsningar fokuserar på hur olika arbeten påverkar kroppen, hur arbetsrelaterade besvär uppkommer och hur man kan förebygga dem.